Over ons

Laminaat Groningen is inmiddels geen onbekende naam meer in de vloerenwereld. Naast laminaat hebben we ons assortiment ook uitgebreid met PVC en  houten vloeren. Nog steeds in handen van twee enthousiaste, inmiddels wat oudere, ondernemers die er graag voor willen zorgen dat de klant tevreden de deur uitloopt.

We worden steeds meer een totaalconcept met onder de naam Home by Simone tevens verf, raamdecoratie, kleuradvies, interieurstyling en meubels.

Laminaat Groningen zal zijn uiterste best doen om samen met u de vloer uit te zoeken die bij uw wensen past.
Vraag tevens naar de mogelijkheden om uw vloer te laten bezorgen!

Laminaat Groningen vindt u aan de Kieler Bocht 9F in Groningen (industrieterrein Eemspoort), naast Staples.

Service

Bij Laminaat Groningen staat service hoog in het vaandel. Wij doen ons uiterste best om u als klant zo goed mogelijk te helpen waar we kunnen.
Enkele service aspecten van ons bedrijf zijn:

Bezorgen

Wij bezorgen uw nieuwe vloer graag voor een zeer scherp tarief. Vraag naar het tarief voor uw woonplaats in de winkel.

Legservice

Het leggen van een nieuwe vloer kan veel zorgen met zich meebrengen. Daarom bieden wij de service om het te laten leggen door de vakmannen die wij hebben geselecteerd. Vraag voor de tarieven hiervan in de winkel.

Opslag nieuwe vloer

Uw nieuwe vloer gezien in de winkel maar nog geen ruimte of de sleutel van uw nieuwe huis? Geen probleem. Wij kunnen uw vloer voor u in opslag bewaren en deze uitleveren op het moment dat u dat wenst. Hierdoor ligt de nieuwe vloer niet in de weg op het moment dat u nog druk bezig bent met verven, verbouwen etc.

Retourneren laminaat

Mocht uw nieuwe vloer liggen en u houdt enkele pakken laminaat over, geen probleem. U kunt onaangebroken binnen 30 dagen retourneren op vertoon van uw aankoopsbewijs*.

*Dit geldt niet voor restantpartijen

Overige service

Voor overige gewenste zaken kunt u altijd in overleg met Laminaat Groningen om te kijken wat mogelijk is. Denk hierbij aan het verwijderen en afvoeren van uw bestaande vloer, het inmeten van de nieuwe vloer, verzekeringsoffertes enz.