Meister

Meister

 

Meister vloer Groningen? Laminaat Groningen is dealer van Meister!

 

Meister vloeren zijn gekenmerkt door de typische Duitse degelijkheid. Prachtige vloeren met een mooie prijs/kwaliteit verhouding. Voor Meister vloeren komt u in Noord-Nederland naar Laminaat Groningen!

Kijk hier voor de Meister collectie op onze website:

We hebben niet alleen laminaat in de collectie opgenomen, maar ook; de nieuwste vloer Silent Touch, houten vloeren en parket, wij kunnen u in alles voorzien.

Via de onderstaande link kan u een goed beeld krijgen hoe een bepaalde vloer van Meister in een woonkamer zal lijken.

Virtuele woonkamer

Voor het zelf leggen van de Meister vloer vindt u hier een handige instructiefilm voor het leggen met Meister Masterclicplus systeem.

Instructiefilm

Lindura 8410

Lindura 8410

Laminaat

U bent op zoek naar een gemakkelijk te reinigen en ongecompliceerde vloer die in het dagelijks leven overal in mee gaat? Kies dan voor een laminaatvloer van MEISTER! Lange planken, tegelformaat of korte formaten die veelzijdig ingezet kunnen worden. In het MEISTER-assortiment vindt u iets van uw gading. Laminaat is al jarenlang de meest verkochte harde vloerbedekking en staat als geen ander voor robuuste en tegelijkertijd aantrekkelijke vloervormgeving. Een volledig ongecompliceerde vloerbedekking die weinig aandacht nodig heeft en waarmee u een mooie en bestendige vloer jarenlang kunt behouden – gegarandeerd.

Lindura houten vloeren

Lindura is een houten vloer die bijzonder veel uithoudt. Reden daarvoor is zijn speciale opbouw. Een deklaag van echt hout wordt samengeperst met innovatieve ‘Wood Powder’. Deze mix van houtvezels en minerale bestanddelen maakt het oppervlak van Lindura extreem belastbaar. U kunt kiezen uit verschillende houtsoorten zoals eiken, lariks of noten en uit verschillende oppervlaktebehandelingen. Natuurgeoliede Lindura-planken staan voor een markante oorspronkelijkheid: door de unieke productiemethode worden knoesten, scheuren en poriën in het hout extra benadrukt. Wie het graag wat rustieker heeft, kiest voor een mat gelakt oppervlak: hier is het rustige en harmonische algehele plaatje compleet!

Naduravloer

Het warme alternatief voor tegels. Nadura is een vloerbedekking die de voordelen van twee soorten vloeren verenigt. Hij is net zo warm als een houten vloer, maar tegelijkertijd robuust en degelijk als tegels. Nadura is zeer eenvoudig te reinigen, is lekker warm voor de voeten en daarbij zo degelijk dat ook harde voorwerpen haast geen schade kunnen aanrichten. Terwijl keramische tegels bij een flinke stoot barsten of scheuren, ontstaan er bij Nadura slechts kleine deuken of krassen, die meestal weer gecorrigeerd kunnen worden. In tegenstelling tot tegels kan Nadura zonder lijmen zwevend worden gelegd.