Toont alle 234 resultaten

  • Filters
  • Sort by:

Het volledige assortiment vloeren die Laminaat Groningen u aanbiedt staat hier!

Laminaat

Deze vloer is al 20 jaar voor veel mensen een begrip. Laminaat bestaat uit een met kunsthars geïmpregneerde decorlaag op een stabiele, watervaste HDF-drager met kliksysteem en wordt altijd ‘zwevend’ gelegd. Dit kan ook op vloerverwarming en –koeling. Deze vloeren zijn uitstekend bestand tegen krassen, vallende voorwerpen en vlekken, extreem slijtvast, onderhoudsarm en heel gemakkelijk schoon te maken. In combinatie met de juiste ondervloer is laminaat ook geluidsarm. Niet alleen in de ruimte waar de vloer ligt, maar ook naar je benedenburen toe. De decorlaag wordt gemaakt met de modernste druktechnieken, waardoor je kunt kiezen uit vele tientallen zeer natuurgetrouwe hout- en steendecors in diverse formaten en diktes.

PVC

Stroken en tegels van PVC zijn een moderne versie van het oude ‘zeil’ van de rol. Deze vloer is er in meerdere varianten. Ten eerste is er PVC (ook wel ‘vinyl’ genoemd) verlijmd op een stabiele, watervaste HDF-drager met kliksysteem. Deze vloeren worden ‘zwevend’ gelegd. Verder bestaat de optie om massieve PVC-stroken op de ondergrond te verlijmen. Deze moet daarvoor altijd worden geëgaliseerd. Daarnaast is er ook PVC met een isocore tussenlaag (ASPECTA). Dit kan ‘zwevend’ gelegd worden. Het PVC is afgewerkt met een doorzichtige duurzame PU-beschermlaag. De vloeren voelen warm aan en zijn zeer geluidsarm; ook naar je benedenburen toe.  PVC is uitstekend geschikt voor op vloerverwarming en –koeling én zeer waterbestendig. Vooral de verlijmde versie kan prima in natte ruimtes als keukens en badkamers. Qua design kun je kiezen uit vele zeer natuurgetrouwe hout- en steendecors in diverse formaten.

Hout

Lindura is een houten vloer die bijzonder veel uithoudt. Reden daarvoor is zijn speciale opbouw. Een deklaag van echt hout wordt samengeperst met innovatieve ‘Wood Powder’. Deze mix van houtvezels en minerale bestanddelen maakt het oppervlak van Lindura extreem belastbaar. U kunt kiezen uit verschillende houtsoorten zoals eiken, lariks of noten en uit verschillende oppervlaktebehandelingen. Natuurgeoliede Lindura-planken staan voor een markante oorspronkelijkheid: door de unieke productiemethode worden knoesten, scheuren en poriën in het hout extra benadrukt. Wie het graag wat rustieker heeft, kiest voor een mat gelakt oppervlak: hier is het rustige en harmonische algehele plaatje compleet!

Navigation

Quickview

Close

Categories

My Cart

Close

Wishlist

Close